A módszertani szakképzés célja a kreatív és interaktív módszerek átadása a csoportokkal dolgozó segítő szakemberek számára. A képzés alatt a résztvevők megismerik a csoportdinamika alapelveit, kihívásait és az alkalmazandó technikákat. Elsajátítják a szerepelmélet kérdéseit, a folyamattámogatás és tervezés lépéseit.

A három nap alatt a klasszikus pszichodráma szemléletében és annak nyelvezetét használva fogunk dolgozni, a spontaneitás és a kreatívitás fejlesztését állítva a középpontba.

Regisztrálni az alábbi linken lehet: https://forms.gle/VdTYUKAxEyXMvoYJ7

Klasszikus pszichodrama poszterTársulatunk, a Panta Rhei Egyesület munkacsoportjaként, a Közösségfejlesztők Egyesülete (KÖFE) és a Vitakultúra Egyesület partnerként vesz részt a 2022 április és 2023 szeptember időszakban megvalósításra kerülő „Visszajátszás – újraírás” E + projektben.

Célunk, hogy a közös tanulási programok alkalmával megismerjük, saját tapasztaláson keresztül megtanuljuk a playback-színház alkalmazását, közösségi eszközként, amely a jövőben alkalmassá teszi a társulatunkat közösségfejlesztő események megtartására.

A playback-színház, alkalmazott formájában, használható közösségfejlesztésre, tréningeken, gyermek és felnőttképzésben, kompetenciafejlesztésre, szervezetfejlesztésre, önismeretre, konferenciák záró eseményeként, integráció elősegítésére,terápiás eszközként.

Eddig két tanulóműhelyben vehettünk részt, Tinnyén és Sepsiszentgyörgyön.

Örömmel osztunk meg fotókat ezekről a találkozásokról. 

bga alap logo

© Panta Rhei Egyesület

 

logo facebook 1

Webfejlesztés: Digital Studio