panta rhei fejlec 01

Egyesületünk, az Európai Unió Erasmus+ programjának a támogatásával, részt vesz külföldi partnerekkel olyan projektekben, melyek elsődleges célja az általunk alkalmazott módszerek népszerűsítése, fejlesztése és alkalmazása.

  •  „Interjú a Földdel - Szociodráma, Művészetek és Ökopszichológia akcióban az éghajlatváltozás ellen” címmel 2 éves Erasmus+ KA210-ADU - Kisléptékű partnerség indult a felnőtt tanulás területén a Panta Rhei Egyesület vezetésével 2022 februárjában. A projekt megvalósításában a magyarországi Ököpszichológiai Egyesület a partnerünk.
  • Projektünk általános célja, hogy közösségi programjainkon keresztül érzékenyítsük, tudatosítsuk és felelősségteljes hozzáállást és fenntartható viselkedést alakítsunk ki a környezet- és természetvédelmi tényezőkkel kapcsolatban, azokban a csoportokban amelyekkel dolgozunk.
  • Ennek elérése érdekében egy olyan komplex érzékenyítő és tudatosságnövelő program kidolgozására törekszünk, amely a szociodráma, az ökopszichológia, a művészetek és a playback-színház segítségével, a természethez való hozzáállás megváltoztatásán keresztül, hatékonyan alkalmazható a felnőttoktatásban, a környezettudatosság és a klímaváltozás elleni küzdelem területén.

Ebben a projektben az Egyesületünk Playback-színház munkacsoportjával (Sepsi Playback Társulat) veszünk részt.

További információk és a megvalósításának a követése érdekében ajánljuk a projekt számára létrehozott www.actecosocioart.eu oldalt.

{gallery}/Kepek/Aktualis/2022/Interju-a-folddel/{/gallery}

A projekt az Európai Unió Erasmus+ programjában valósul meg.
A fenti leírásban foglaltak a Panta Rhei Egyesület véleményét tükrözik.
Az Európai Bizottság sem a megosztott tartalomért, sem annak felhasználásáért nem felelős.

EN Funded by the EU POS 400