panta rhei egyesulet logo                                                                                                  kormany tamogatas

 

 

PLAYBACK SZÍNHÁZI ALAPKÉPZÉS SEPSISZENTGYÖRGYÖN

 

2017 október 20-22 között 30 órás playback színházi alapképzésre hívunk.
A képzést a Nyitókör Közép-Európai Playback-Színházi Iskola Egyesület trénerei tartják.

Ha kedved van, 2017 október 20 án 15 órára gyere el a Míves Házba és próbáld ki, mit jelent a playback (visszajátszó) improvizációs színház, mit jelent velünk együtt lenni, játszani, elmesélni és megnézni történeteidet!

 

A közös munkát rengeteg játékkal, mozgással és közös alkotással alapozzuk meg.
Gyere el, ha szívesen részt vennél egy olyan folyamatban, ami közösséget teremt, együtt gondolkodásra késztet, ha szívesen foglalkozol magaddal és a benned felmerülő kérdésekkel.

Ha a műfajjal és velünk való ismerkedés után úgy döntesz, hogy csatlakozol a csapathoz akkor ugyanezen a hétvégén, 21-22-én jobban megismerkedhetsz a playback alapelveivel, alaptechnikáival, eszközeivel.


Célunk, hogy a tréningen részt vett személyek később az itt tanultak alapján tovább tudják vinni a módszert, és aktívan részt vegyenek egy társulat létrehozásában.

Szándékodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a 0745185747 telefonszámon tudod jelezni október 15-ig, hogy készülni tudjunk a fogadásodra

 

A képzés a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt támogatásával valósul meg.
A képzésen való részvétel díjtalan.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Panta Rhei Egyesület

 

Webfejlesztés:  Digital Studio

logo facebook 1