2017 – Pszichológia és Művészet projekt

Eseménysorozat, amiben a Playback Színház egy olyan felület , ahol találkozhat a pszichológia és a művészet,a külső világ a belső világgal valamint a néző a saját történetével.

A Pszichológia és Művészet projektre rugalmas és kisérletező formákat gyakorló platformként tekintünk, amely lehetőséget teremt ha kell a gyógyulásra, ha kell a szépség és könnyűség megtapasztalására.

A projekt célja, hogy a pszichológia és a művészet együttes, egymást erősítő hatását a lelki egészség szolgálatába helyezzük.
Arra teszünk kisérletet, hogy a különböző művészeti ágakat bevonjuk a playback szinházi produkciók gazdagítására, az öröm, az élmény, a felszabadultság fokozására érdekében.

A Pszichológia és művészet projekt 4 kiemelt téma mentén rendeződik.

A projekt egyes témáihoz kapcsolódó események Sepsiszentgyörgyön, a Megyei Könyvtár Gábor Áron termében és külső helyszíneken valósulnak meg.

Az egyes performanszok, a playback szinhází játék mellé különböző művészeti elemek beépítésével lehetőséget adnak a résztvevőknek arra, hogy különböző rálátással gazdagodjanak és más szintről tekintsenek mindennapjaik élettereire, történéseire és az ezekhez kapcsolódó érzésekre. Így arra készülünk, hogy a payback szinházi előadások mellé odahívjuk a képzőművészet, irodalom, zene és tánc nyújtotta megélési lehetőségeket.

A témákat és a performanszok részleteit a megfelelő időben pontosítjuk
 2017 Október 21 Playback és képzőművészet
 2018 Április 21 Pszichológia és Művészet

08 Playback alapkepzes Sepsiszentgyorgy       09 Playback alapkepzes Sepsiszentgyorgy

© Panta Rhei Egyesület

 

Webfejlesztés:  Digital Studio

logo facebook 1